Igazi szívprojekt, mára már családi vállalkozás

design egyedi kézműves pippadu szuperanya turbánka

A pippadu története nem hasonlít a klasszikus kisvállalkozó és kézműves anyukák történetéhez, náluk ez már sokkal többről szól. Bár a projektet Lele Márti álmodta meg, és az ihletet kislánya, Filippa adta az elejétől kezdve, de a kisvállalkozásban már Márti családtagjai is fontos szerepet játszanak. Mindenkinek megvan a maga feladata, területe, amiben kényelmesen tud mozogni, ezzel is segítve a szívprojekt sikerességét. És meg kell hagyni, nagyon ügyesen csinálják! 

Mártiék a pippadu Szuperanya-márkával az elsők között csatlakoztak a Momthing közösséghez. Egyedi turbánkáiknak és fejpántjaiknak nem lehet ellenállni, főleg, ha anya-lánya szettben vannak! :) Nem állnak meg egy percre sem, mindig valami újdonságon törik a fejüket, legyen az egy horgolt rágóka vagy szundikendő. 

Mártit, a pippadu márka megálmodóját kérdeztük az indulás történetéről, a feladatmegosztásokról és a sikeres együttműködés titkairól! :)

 

"Minden a kislányom születésével kezdődött. Már érkezése előtt kerestük az igazán stílusos, szép ruhácskákat és kiegészítőket. Hamar beláttuk, hogy nem könnyű ilyet találni. Egy őszi, családi séta alkalmával vetettem fel az ötletet: mi lenne, ha mi kínálnánk ilyet? Sok nemzetközi, divatos darabbal találkoztam, és meg voltam győződve róla, hogy mi ezt családként meg tudjuk csinálni: létre tudunk hozni egy olyan szeretetmárkát, ami stílusos és minőségi darabokat kínál anyukáknak, apukáknak és gyermekeiknek egyaránt.

 

Lele Márti

Fotó: pippadu (Lele Márti)

 

A pippaduban ketten vagyunk szuperanyuk (ezúton is köszönjük ezt a jelzőt a momthing-nak 😉): az édesanyám és én. Én a kreatív alkotásban élem ki magam. Amit a kislányomon, Filippán szívesen látnék, azt alkotom meg és javaslom a pippadu kínálatába. Sokszor éjjelbe nyúlóan keresem a megfelelő textíliákat, vagy horgolom a következő pippadu játékot. Édesanyám a megvalósító. Neki köszönhetően születnek meg az álmokból a pippadu csodás termékei. Divatos turbán sapkáinkat, a hajpántokat, beanie sapkákat és horgolt rágókákat mind-mind kézzel készítjük a pippadu egyre növekvő csapatával.

 

Fotó: pippadu (Lele Márti, Orsi, Mártika, Zsófi, Józsi)

 

Nálunk a szuperanyukák mellett komoly feladatot látnak el a húgaim:

Orsi a vállalkozás menedzsere, energiabomba motorja és tehetséges közösségi média guruja, míg Zsófi több éves szakmai tapasztalatával az online marketing területet viszi. Édesapám pedig az ügyvezető és értékesítési vezető a csapatban.

Itt mindenki megtalálja a testhez álló feladatot. Ez a nagyszerű benne, hogy a pippadun belül mindenki azt csinálja, amit a legjobban szeret és amihez a legjobban ért!

Fő inspirációnk pedig Filippa. Ahogy növekszik, úgy nő a márkánk is.

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy együtt, egymást támogatva és inspirálva dolgozhatunk és fejlődhetünk. Persze nem mindig értünk egyet, de a közös cél megvan: öröm anyának és babának, az egész családnak.

Szeretettel:

Márti, Filippa anyukája, a pippadu egyik megálmodója"

 

pippadu márkaoldaláért és webshopunkban elérhető termékeiért ›› KATT IDE! ‹‹

A pippadu márka hivatalos oldalát innen éritek el

 


Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés


Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni