Néha még éjszaka is "tekergetek"

dekoráció design egyedi kézműves lagom

Farkas Tatjanát, a Lagom dekorációk megálmodóját és készítőjét kérdeztük, hogyan talált rá éppen erre különleges megoldásra, hogy fonallal bevont drótból készítsen dekorációt és mi inspirálja őt nap mint nap a munkájában. Tanjáról érdemes tudni, hogy a gyerekszobai dekorációk mellett drótszobrászként tevékenykedik, kreatív alkotásait az instagram oldalán is megtaláljátok. 

 

Momthing: Hogyan jött az ötlet, hogy belefogj ebbe a vállalkozásba? 
Farkas Tatjana: Pár éve újítottam fel a lakásomat. Miközben a munkásokra várakoztam, elkezdtem tekergetni az építkezésen hagyott vezetékeket és mindenféle formákat, feliratokat hajlítottam belőlük. Így találtam rá a drótra! Aztán sokat kísérleteztem, hogyan tehetném puhábbá, látványosabbá, így találtam rá a kötött bevonatú verzióra, ami jól mutat a gyerekszobában is.

 

M: Volt-e valamilyen kihívás/nehézség a vállalkozás indításánál, amiből tudtál tanulni/fejlődni?
F.T.: Sokáig kerestem azt a minőségű alapanyagot, ami kellően stabil marad, a szállítást is kibírja és még én is meg tudom hajlítani kézzel. A kötés sem egyszerű, de családilag megoldottuk.

 

M: Hogyan tudod összehangolni a munkát a hétköznapokkal, gyerekneveléssel? Van esetleg valami jó tipped, amit más anyukáknak ajánlanál, akik most kezdenek bele a saját vállalkozásukba? 

F.T.: Nekem már nagyok a gyerekeim, nem kell folyton a nyomukban lennem. De szigorú vagyok a munka és a magánélet szétválasztását illetően, hiába dolgozom otthon, délután 4 és este 9 között biztos, hogy velük foglalkozom, nem lehet semmi fontosabb annál. Persze, ezért aztán néha még éjszaka is 'tekergetek'.

Lagom-Farkas Tatjana

 

M: Honnan veszed az ihletet, mi motivál nap mint nap? 

F.T.: Imádom nézegetni a lakberendezési újságokat, pinterestet, instagramot. Sokat utazom, az biztos, hogy minden dizájnboltba bemegyek, ami az utamba kerül. 

 

M: Mi a célod a vállalkozással, milyen terveid vannak a következő évekre?

F.T.: Legkeresettebb termékeim az egyedi feliratok, legtöbbször neveket rendelnek tőlem. Általában évente tervezek új formákat is, a szivárványoknak, lufiknak is nagy sikerük volt az elmúlt évben. 

 

Lagom márkaoldaláért és webshopunkban elérhető termékeiért ››KATT IDE!‹‹ 

A Lagom márka hivatalos oldalát innen éritek el

 


Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés


Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni