Tudatos építkezés, három gyerek mellett is

babaruha design egyedi gyerekruha kézműves ruházat Symbyo szuperanya

Krizsanóczi Márti a Symbyo márka megálmodója 3 gyermekes anyukaként indította el egyéni vállalkozását, ami mostanra már egy Kft-vé nőtte ki magát. Márti óriási lelkesedéssel és támogatással ugrott bele a Momthing közösségbe, ahol örömmel fogadtuk őt is és egyedi, kézzel készült termékeit is! :) Kedvenceink a "Veled növök!" dalmatás pólók, a kötözhető, szellős napsapkák és nem utolsó sorban a visszamaradt anyagokból készült mosható arctisztító korongok, amiket mind megtalálhattok a momthing.hu shopjában. 

Olvassátok szeretettel Márti bemutatkozóját!

Symbyo - Krizsanóczi Márti és családja

"Krizsanóczi Márti vagyok, 3 gyermekem „segítségével" indítottam el a Symbyo babaruha márkát. Végzettségem szerint táj-és kertépítész vagyok, ezért mindig is fontos volt számomra, hogy minél fenntarthatóbban vezessem a cégemet. Kizárólag minősített pamut textilekből (öko-tex, biopamut és GOTS biopamut) dolgozunk, amelyek magyar vagy európai gyártásúak. A ruhákat 3 munkatársam varrja, akik a közelemben laknak, hogy minél kevesebbet kelljen utaztatni az alapanyagot és a termékeket.

Célom, hogy a babád öltöztetése ne egy újabb kihívás legyen! A ruháink maguktól értetődően védenek mindent, amit kell, úgy állnak, ahogy elképzeled, belesimulnak a kezedbe és hétköznapok forgatagába. A mi világunkban az anyáknak nem kell küzdenie apró gombokkal, felcsúszó nadrágszárakkal és félrecsúszó sapkákkal. A Symbyo ruhácskákat számtalanszor kimoshatod – köszönhetően a magas minőségű biopamut ill. öko-tex minősítésű alapanyagoknak – tartják formájukat és színüket.

A legtöbb ruhánk "együtt nő a babával", ami azt jelenti, hogy a speciális fazonoknak köszönhetően 2-3 méreten keresztül is hordhatóak, ezáltal sokkal tovább jó minden egyes darab. A nadrágok egy része kifejezetten mosható pelenkához készül. Nagyon ügyelek a minőségre, hogy a ruhácskákat kisebb tesó, vagy rokon gyerkőc is örökölhesse. Saját gyerekeim tesztelik az anyagok tartósságát. :-)

Próbáljátok ki Ti is a Symbyo-t!"

 

Symbyo márkaoldaláért és webshopunkban elérhető termékeiért ››KATT IDE!‹‹ 

A Symbyo márka hivatalos oldalát innen éritek el


Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés


Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni