It's a mom thing...

Ez egy anya dolog... Mióta anyuka vagyok, a saját bőrömön is érzem, hogy nem kis feladat megtalálni az egyensúlyt a munka és gyereknevelés között. Ez indította el a Momthing ötletét is: nagy keresgélésben voltam, hogy a kislányomnak olyan játékokat, ruhákat, kiegészítőket vagy dekorációt válasszak, amiket magyar tervezők kézzel készítettek. Nagyon sok olyan kis vállalkozás jött velem szembe, amik mögött olyan anyukák álltak, akik a gyerek/ek mellett, otthonról és főleg a gyerekek alvásidejében készítik a termékeiket. Óriási motivációt adott látni ezeket az anyukákat, akik a gyerekek mellett megmaradt idejükben is sikeresen el tudták indítani és működtetni a vállalkozásukat. Viszont sehol nem találtam olyan gyűjtőoldalt, ahol ezeket az anyuka-készítőket egy helyen megtalálom. Így született meg a Momthing közösség és a webshop ötlete, aminek a megvalósítását a férjemmel együtt dolgoztuk ki.

A momthing.hu oldalon minden anyuka-készítő egy szuperhős, aki a gyermeknevelés mellett bátran elindult az úton, hogy megvalósítsa önmagát és ebből egy vállalkozást építsen. Ezt az oldalt Nekik és termékeiknek hoztuk létre. A momthing.hu honlapon és webshopban olyan magyar SzuperAnya-márkákat válogatunk össze, amelyek az egyediséget és a dizájnt közvetítik kézzel készített vagy tervezett termékeikkel. 

 

A márkák és termékek listája folyamatosan bővül. A márkákat és a termékeket egyéni gyűjtés alapján válogatjuk össze. Fontos kritérium a kiválasztásnál a termékek fenntarthatósága: a gyártók tudatos hozzáállása az alapanyag beszezéstől a termékek csomagolásáig. 

 

Nézz körbe a webáruházunkban és fedezd fel a legkülönlegesebb anyuka-készítők termékeit! 

Ismerd meg azokat a nem mindennapi anyukákat, akik a Momthing SzuperAnya-márkái mögött állnak!

Csatlakozz hozzánk! Minden olyan magyar anyuka készítő jelentkezését várjuk, akik egyetértenek a Momthing filozófiájával és szívesen lennének részesei egy támogató közösségnek! Lépj velünk kapcsolatba!

 

Deák Brigi és a Momthing család
brigi@momthing.hu